• Gewoon bruikbaar advies over zaken waar ik niet dol op ben. En dat voor
  een eerlijke prijs.

 • Het is een hele geruststelling dat we dankzij Nelissen geen omkijken meer hebben naar de hele wirwar van bedrijfscijfers.

 • We kregen van Nelissen een zeer praktisch advies over iets waar we eerder
  weinig verstand van hadden.

 • De cijfers van ons bedrijf klopten wel, maar er ontbrak duiding. Nancy gaf
  dit ons. En dat helpt enorm.

 • Ik dacht dat ik mijn belastingzaken aardig op orde had, maar dankzij
  advies heb ik veel meer kunnen terugvragen.

Administratieve hulp

Voorkomen is beter dan genezen.

De administratie is in feite het kloppende hart van iedere organisatie. Zonder een duidelijk overzicht van de geldstroom worden (mogelijke) problemen te laat gesignaleerd en is het moeilijk om richting te geven aan uw bedrijf. Financieel althans. Dat vinden wij een gemiste kans, wat ons betreft kan het dus anders.

Dat doet Nelissen Administratie & Belastingadvies door administratieve hulp te bieden, full-service en voor een eerlijke prijs. Denk aan het inrichten van administratie of aan administratie eerlijk beoordelen op functionaliteit en doelmatigheid. Maar we ontzorgen ook: periodieke boekhouding, de complete administratie verzorgen en het samenstellen van de aangifte omzetbelasting.

Voor ons is het belangrijk dat uw administratie aan de fiscale wet- en regelgeving voldoet, én dat u 100% met uw bedrijf bezig kunt zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op of laat ons u terugbellen, voor een eerlijk en bruikbaar advies.

Meer weten? Wij bellen u graag terug.