• Gewoon bruikbaar advies over zaken waar ik niet dol op ben. En dat voor
  een eerlijke prijs.

 • Het is een hele geruststelling dat we dankzij Nelissen geen omkijken meer hebben naar de hele wirwar van bedrijfscijfers.

 • We kregen van Nelissen een zeer praktisch advies over iets waar we eerder
  weinig verstand van hadden.

 • De cijfers van ons bedrijf klopten wel, maar er ontbrak duiding. Nancy gaf
  dit ons. En dat helpt enorm.

 • Ik dacht dat ik mijn belastingzaken aardig op orde had, maar dankzij
  advies heb ik veel meer kunnen terugvragen.

Financiële verslaglegging

Met een goed gevoel voor cijfers.

Al tijdens de studie wordt in opdrachten en bij toetsen vaak om het waarom gevraagd. Niet het antwoord, maar de juiste rekenmethode leverde punten op. Met dit voorbeeld is het belang van financiële verslaglegging gelijk uitgelegd: niet de harde cijfers, maar het verhaal erachter zorgt voor daadwerkelijk inzicht in de financiën.

Daarom helpt Nelissen Administratie & Belastingadvies met bijvoorbeeld de jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, begrotingen en financiële analyses. Door cijfers te ontrafelen, ontdekken we waar knelpunten liggen, hoe de financiële huishouding beter kan en welke groeikansen er zijn voor uw onderneming. Een goede verslaglegging zorgt voor een ijzersterke grip op de bedrijfsvoering.

Nelissen Administratie & Belastingadvies heeft een goed gevoel voor cijfers, dus is de financiële verslaglegging aan ons goed besteed. Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Bel ons gerust of laat ons u terugbellen. We leggen u graag alle mogelijkheden voor.

Meer weten? Wij bellen u graag terug.