• Gewoon bruikbaar advies over zaken waar ik niet dol op ben. En dat voor
  een eerlijke prijs.

 • Het is een hele geruststelling dat we dankzij Nelissen geen omkijken meer hebben naar de hele wirwar van bedrijfscijfers.

 • We kregen van Nelissen een zeer praktisch advies over iets waar we eerder
  weinig verstand van hadden.

 • De cijfers van ons bedrijf klopten wel, maar er ontbrak duiding. Nancy gaf
  dit ons. En dat helpt enorm.

 • Ik dacht dat ik mijn belastingzaken aardig op orde had, maar dankzij
  advies heb ik veel meer kunnen terugvragen.

Fiscale begeleiding/advies

Voor een nuttig paar extra ogen

Voor ons is de fiscale wereld gesneden koek, maar eerlijk is eerlijk: van buitenaf gezien is het een complexe brei van wetten en regels. Nelissen Administratie & Belastingadvies zet dus graag alle kennis en ervaring in om uw bedrijf van A tot Z te begeleiden. Met eerlijk advies, snelle oplossingen en met het oog op alle mogelijke belastingvoordelen voor uw bedrijf.

Bij begeleiding en advies hoort natuurlijk ontzorgen. Zo verzorgen we alle aangiften: inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Maar we adviseren ook in z’n totaal; denk aan investeringsbeslissingen en fiscaaljuridische vraagstukken. Daarnaast adviseren we ook over de (her)structurering, aan- en verkoop van ondernemingen.

Kortom: wij zijn allrounders, zodat we met praktische begeleiding en advies komen. Wilt u weten hoe we uw onderneming verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact op of laat ons u terugbellen. Dan weet u direct waar u aan toe bent.

Meer weten? Wij bellen u graag terug.