• Gewoon bruikbaar advies over zaken waar ik niet dol op ben. En dat voor
  een eerlijke prijs.

 • Het is een hele geruststelling dat we dankzij Nelissen geen omkijken meer hebben naar de hele wirwar van bedrijfscijfers.

 • We kregen van Nelissen een zeer praktisch advies over iets waar we eerder
  weinig verstand van hadden.

 • De cijfers van ons bedrijf klopten wel, maar er ontbrak duiding. Nancy gaf
  dit ons. En dat helpt enorm.

 • Ik dacht dat ik mijn belastingzaken aardig op orde had, maar dankzij
  advies heb ik veel meer kunnen terugvragen.

OVER NELISSEN

Bij voorkeur even professioneel als toegankelijk

Nelissen Administratie & Belastingadvies is een full-service administratie- en belastingadvieskantoor voor met name het MKB. Wij vinden dat begeleiding en advies over fiscale zaken compleet moet zijn: snel, praktisch, persoonlijk en voor een eerlijke prijs.

De persoon achter het kantoor is Nancy Manders. Met dank aan een gedegen afgeronde accountancy-opleiding, jaren van ervaring en een hands-on mentaliteit kan ze particulieren en iedere onderneming wegwijs maken in de fiscale wereld, en de wereld van de financiële verslaglegging: van objectief advies tot compleet ontzorgen.

En wat het bedrijf betreft: Nelissen Administratie & Belastingadvies is even graag professioneel als toegankelijk. Ons bezoeken kan op kantoor in Heesch (vlakbij Oss), maar met telefonisch contact of een e-mail weet u ook snel hoe Nelissen Administratie & Belastingadvies u kan helpen. We maken graag kennis met u.

Meer weten? Wij bellen u graag terug.