• Gewoon bruikbaar advies over zaken waar ik niet dol op ben. En dat voor
  een eerlijke prijs.

 • Het is een hele geruststelling dat we dankzij Nelissen geen omkijken meer hebben naar de hele wirwar van bedrijfscijfers.

 • We kregen van Nelissen een zeer praktisch advies over iets waar we eerder
  weinig verstand van hadden.

 • De cijfers van ons bedrijf klopten wel, maar er ontbrak duiding. Nancy gaf
  dit ons. En dat helpt enorm.

 • Ik dacht dat ik mijn belastingzaken aardig op orde had, maar dankzij
  advies heb ik veel meer kunnen terugvragen.

Voor particulieren

Zodat de fiscus niet uw vijand wordt.

Dat de fiscus niet onze grootste vriend is, is een veelgehoorde uitspraak. Wat wij vooral belangrijk vinden, is dat de fiscus niet uw vijand wordt. Dit gevoel kan namelijk ontstaan doordat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dit gebeurt geregeld bij particulieren als ze zich moeten wagen aan de aangifte inkomstenbelasting.

Zorgen om deze jaarlijks terugkerende aangifte nemen we graag uit handen. We kijken daarnaast altijd naar mogelijke belastingvoordelen waar u recht op heeft. Ook kunnen we al het voorwerk doen voor andere fiscale zaken. Denk aan de voorlopige teruggaaf, zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en het kindgebonden budget.

We helpen u graag met advies en door u compleet te ontzorgen. Bel ons gerust voor uw vraag of laat uw naam en nummer achter, dan bellen wij u terug. Wij leggen graag de mogelijkheden voor; dat is waarschijnlijk al een hele zorg minder.

Meer weten? Wij bellen u graag terug.